tandarts Oud-Zuid, tandarts Willemsparkbuurt

Hoe bereikt u ons
en hoe gaan wij
te werk?

Hoe bereikt u ons
en hoe gaan wij
te werk?

We vertellen u graag iets meer over de regels in onze tandartsenpraktijk. Het team van Dom Tandartsen werkt uitsluitend na afspraak. Zo maken we tijd voor u vrij in ons schema en hoeft u nooit lang te wachten voor u aan de beurt bent. Ook aan kinderen wordt bijzondere aandacht besteed.Direct een afspraak maken?
Bel 020 – 613 10 20

In verband met de AVG 25 Mei 2018 is een specifiek privacyreglement van toepassing.Op aanvraag in te zien en zal snel worden gepubliceerd op de site.

Praktische Informatie

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 08:30 en 17:00 uur. Op aanvraag is het mogelijk om ’s avonds of in het weekend een afspraak te plannen. Afspraken plannen we in tussen 08:30 en 16:30 uur.

Wij vragen het u altijd te melden als u sinds uw laatste afspraak een arts of specialist hebt bezocht, en indien er iets veranderd is in uw gezondheid of medicatiegebruik. Bent u zwanger? Meld dit dan voorafgaand aan de behandeling!

Wij verzoeken u vriendelijk om facturen lager dan €100,- direct af te rekenen (pinnen of contant). Uiteraard krijgt u de originele factuur mee voor uw zorgverzekeraar. 

Facturen hoger dan €100,- verzenden we via Famed naar uw postadres of – als u aanvullend verzekerd bent – naar uw zorgverzekeraar.

Dom Tandartsen is gevestigd in een fraai pand aan de Beethovenstraat, hoek Bernard Zweerskade. Goed toegankelijk voor rolstoel of scootmobiel!

Stapt u over naar een nieuwe zorgverzekeraar, gaat u verhuizen of is er iets veranderd in uw gezinssamenstelling? Geef wijzigingen dan bij voorkeur telefonisch of per e-mail aan ons door.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de praktijk.

Bij spoed: ’s avonds of in het weekend

Buiten onze praktijkuren is de spoeddienst van ATW bereikbaar op
telefoonnummer 020 – 686 1109 of 0900 - 202 0709.

Het Slotervaart Ziekenhuis biedt tevens een Mondzorg Poli die spoedeisende tandheelkunde verricht.
Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 – 7234848

Angst voor de tandarts?

Veel mensen zijn angstig voor de tandarts. Praat hierover met de tandarts: u bent niet de enige. Wij doen er alles aan om u op uw gemak te stellen. We nemen graag de tijd om te bespreken wat u onprettig vindt. Ook mogelijke oplossingen (bijvoorbeeld een lichte verdoving) nemen we met u door.

Jong geleerd…
Angst voor de tandarts is vaak te voorkomen. Daarom adviseren we ouders om hun kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts, ook als ze geen behandeling nodig hebben. Zo maken ze op speelse wijze kennis met de behandelkamer, de stoel en de instrumenten. 

Let op: Indien uw kind ouder is dan 4 jaar en behandeling behoeft, kan de tandarts u vragen in de wachtkamer plaats te nemen om de communicatie tussen behandelaar en kind te optimaliseren. 
 

Annuleer afspraken op tijd!

Wilt u een afspraak afzeggen of wijzigen? Doe dit (bij voorkeur telefonisch) uiterlijk 24 uur vóór uw afspraak! Indien u toch uw afspraak vergeten bent, of zonder bericht afwezig bent geweest, zijn wij helaas genoodzaakt hiervoor een rekening te zenden.

Deze kosten worden meestal niet vergoed door uw zorgverzekeraar!

Bel ons: 020 - 613 10 20